top of page

Angela Paparizo bëhet pjesë e Bordit Drejtues të ACDA
Kemi kënaqësinë të njoftojmë emërimin e Angela Paparizo si anëtaren më të re të Bordit Drejtues të ACDA.

Angela sjell në organizatën tonë mbi 20 vjet përvojë në Administratën Publike, Master në Histori dhe një diplomë në Gazetari. Ajo zotëron një Certifikatë Planifikimi Kulturor nga Universiteti i British Columbia dhe ka përfunduar Programin për Drejtues Ekzekutivë Bashkiakë në Shkollën e Biznesit Ivey.

Angela ka mbajtur disa pozicione drejtuese në Bashkinë e Tiranës dhe aktualisht është Menaxhere e Arteve dhe Kulturës në Bashkinë e Burlingtonit. Përvoja dhe pasioni i saj për artet dhe kulturën e kanë ndihmuar atë të menaxhojë dhe të zbatojë me sukses politika, programe dhe evente të ndryshme të artit dhe kulturës. Ajo është një udhëheqëse e përkushtuar e Programit të Artit Publik të qytetit dhe Fondit të Arteve dhe Kulturës së Burlingtonit.

Angela kultivon dhe menaxhon me pasion marrëdhëniet me komunitetin e artit dhe kulturës. Aktualisht, shërben në Bordin Drejtues të Shoqatës së Turizmit Rajonal RTO3, në Bordin Drejtues të Qendrës për Performancë të Burlingtonit dhe është Bashkë-kryetare e Komitetit Drejtues të Strategjisë për Emigrantët e Rinj - Partneriteti Lokal për Emigracionin në Halton.


3 views0 comments

Comments


bottom of page