top of page

sht, 13 pri

|

Toronto

Fjalë midis brigjesh

Së shpejti! Një rrugëtim mes letrash dhe përjetimesh nga një panel autorësh të ftuar nga tre qytete të Amerikës së Veriut. Një mbrëmje e veçantë për të eksploruar së bashku me autorët odisenë e një brezi shqiptarësh mes vendesh, kulturash e kufijsh.

Regjistrimi është mbyllur
Shiko eventet e tjera
Fjalë midis brigjesh
Fjalë midis brigjesh

Koha & Vendi

13 pri 2024, 5:00 e pasdites – 8:00 e pasdites, GMT-4

Toronto, 123 Edward St suite 205, Toronto, ON M5G 0A8, Canada

Të regjistruar

Rreth eventit

Së shpejti! Një rrugëtim mes letrash dhe përjetimesh nga një panel autorësh të ftuar nga tre qytete të Amerikës së Veriut. Një mbrëmje e veçantë për të eksploruar së bashku me autorët odisenë e një brezi shqiptarësh mes vendesh, kulturash e kufijsh.

Do të kemi kënaqësinë të sjellim mes komunitetit shqiptar të Torontos shkrimtarët Gazmend Kapllani, Flurans Ilia dhe Ajkuna Dakli.

Detajet në vijim.

Shpërndaje

bottom of page